Logo
Určeno pro:Ustavující zasedání Zastupitelstva města Příbora č.:1
Konané dne:01.11.2018
Materiál číslo:10
Název materiálu a návrh usnesení:
Stanovení výše odměn neuvolněným členům zastupitelstva města, radě města, předsedům výborů, předsedům komisí a členům výborů a komisí
I. Zastupitelstvo města stanovuje

výši odměny neuvolněným členům zastupitelstva města za výkon funkce člena zastupitelstva ve výši 1.400 Kč/měsíc s účinností od 01.11.2018.

II. Zastupitelstvo města stanovuje

výši odměny neuvolněným členům zastupitelstva města za výkon funkce člena rady města ve výši 5.500 Kč/měsíc s účinností od 01.11.2018.

III. Zastupitelstvo města stanovuje

výši odměny neuvolněným členům zastupitelstva města za výkon funkce předsedy výboru zastupitelstva města a předsedy komise rady města ve výši 3.690 Kč/měsíc s účinností od 01.11.2018.

IV. Zastupitelstvo města stanovuje

výši odměny za výkon funkce předsedy výboru zastupitelstva města a předsedy komise rady města ve výši 1.386 Kč/měsíc v případě, že není členem zastupitelstva města s účinností od 01.11.2018.

V. Zastupitelstvo města stanovuje

výši odměny neuvolněným členům zastupitelstva města za výkon funkce člena výborů zastupitelstva města nebo člena komise rady města ve výši 2.300 Kč/měsíc s účinností od 01.11.2018.

VI. Zastupitelstvo města stanovuje

výši odměny členům výborů zastupitelstva města a členům komisí rady města ve výši 400 Kč/měsíc v případě, že nejsou členy zastupitelstva města s účinností od 01.11.2018.

VII. Zastupitelstvo města stanovuje

členům zastupitelstva města pověřených k přijímání projevu vůle snoubenců, že spolu vstupují do manželství, jakož i k vítání občánků, příspěvek na úpravu zevnějšku ve výši 800 Kč na každý den (svatební, vítání občánků), který bude vyplacen v měsíční odměně.

VIII. Zastupitelstvo města stanovuje

náhradu ušlého výdělku v souvislosti s výkonem funkce člena zastupitelstva města ve výši 220 Kč/hod. v pracovní dny od 08:00 do 16:00 hodin.

IX. Zastupitelstvo města stanovuje

že v případě souběhu výkonu více funkcí je členu výboru zastupitelstva   města nebo komise rady města nebo předsedovi výboru zastupitelstva města nebo předsedovi komise rady města, není-li členem zastupitelstva poskytnuta odměna až do výše souhrnu odměn za dvě různé funkce, za které mu náleží nejvyšší odměna.

Obsah předkládaného materiálu:
Důvodová zpráva:
Titul, jméno, příjmení:Podpis:
Předkládá:Ing. Bohuslav Majer
Schválil:Ing. Bohuslav Majer
Zpracoval:Lucie Boháčová
Právní konzultace:JUDr. Rostislav Michálek
Důvodová zpráva:

Nebyla předložena.