Logo
Určeno pro:Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.:22
Konané dne:20.10.2021
Materiál číslo:10
Název materiálu a návrh usnesení:
Přísedící Okresního soudu v Novém Jičíně
I. Zastupitelstvo města volí

podle § 64 zákona č. 6/2002 Sb., o soudech, soudcích, přísedících a státní správě soudů a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, jako přísedícího Okresního soudu v Novém Jičíně pro volební období 2022-2026, Bc. Libora Boloma, bytem ░░░░ ░░░░ ░░░░ .

II. Zastupitelstvo města volí

podle § 64 zákona č. 6/2002 Sb., o soudech, soudcích, přísedících a státní správě soudů a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, jako přísedícího Okresního soudu v Novém Jičíně pro volební období 2022-2026, pana Rudolfa Žárského, bytem ░░░░ ░░░░ ░░

III. Zastupitelstvo města volí

podle § 64 zákona č. 6/2002 Sb., o soudech, soudcích, přísedících a státní správě soudů a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, jako přísedícího Okresního soudu v Novém Jičíně pro volební období 2022-2026, Ing. Danu Foriškovou, Ph.D, bytem ░░░░ ░░░░ ░░░░ .

Obsah předkládaného materiálu:
Důvodová zpráva:
Titul, jméno, příjmení:Podpis:
Předkládá:Ing. arch. Jan Malík
Schválil:Bc. Eva Plišová
Zpracoval:Veronika Liberdová
Právní konzultace:JUDr. Rostislav Michálek (právník)
Důvodová zpráva:

Vzhledem ke končícímu volebnímu období přísedících Okresního soudu v Novém Jičíně požádal předseda okresního soudu město Příbor o návrh a zvolení nových přísedících pro nové volební období.


Ze stávajících přísedících mají nadále zájem v této funkci pokračovat Bc. Libor Bolom a Rudolf Žárský. Novou kandidátkou pro rok 2022-2026 je Ing. Dana Forišková, Ph.D.


Všichni tři navržení kandidáti splňují všechny náležitosti dané zákonem a s navrženou kandidaturou souhlasí.