Logo
Určeno pro:Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.:4
Konané dne:22.03.2023
Materiál číslo:22
Název materiálu a návrh usnesení:
Delegát za město Příbor na Valnou hromadu spol. ASOMPO, a.s.
I. Zastupitelstvo města deleguje

ve smyslu § 84 odst. 2 písm. f)  zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, jakožto akcionář společnosti ASOMPO, a.s., se sídlem Životice u Nového Jičína 194, PSČ 742 72,  IČO 258 72 826, jako zástupce obce pro výkon všech práv akcionáře pana Ing. Bohuslava Majera,░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░ .

Delegace zástupce obce, jakožto zástupce akcionáře, je určena k výkonu všech práv akcionáře jménem akcionáře na více valných hromadách, a to na všech valných hromadách (řádných, mimořádných nebo náhradních) konaných v době od udělení této delegace do dne 31.10.2026.

Zmocněnec je oprávněn udělit plnou moc ve shora uvedeném rozsahu jiné osobě, aby místo něho jednala za zmocnitele, a to konkrétně a výhradně panu Ing. arch. Janu Malíkovi, ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░ .

Obsah předkládaného materiálu:
Důvodová zpráva:
Počet příloh: 2
Titul, jméno, příjmení:Podpis:
Předkládá:Ing. Bohuslav Majer
Schválil:Mgr. Blanka Kovaláková
Zpracoval:Ing. Dita Kalužová
Právní konzultace:
Důvodová zpráva:

 

Dne 13.02.2023 bylo e-mailem zasláno Oznámení o termínu konání valné hromady společnosti ASOMPO a.s., Životice u Nového Jičína. Pro delegování zástupce města Příbora jako akcionáře výše uvedené společnosti je nutné schválit předložený návrh usnesení (viz. dopis - Příloha č. 1). Valná hromada se bude konat 26.05.2023. Proto předkládáme Zastupitelstvu města Příbora předem schválený návrh Radou města Příbora (Usnesením č. 29/7/RM/2023) na jmenování pana místostarosty Ing. Bohuslava Majera jako delegáta za město Příbor pro celé volební období. 

 

Jako zástupce města je navrhován místostarosta města pan Ing. Bohuslav Majer (zmocněnec) s tím, že je oprávněn udělit plnou moc v uvedeném rozsahu konkrétně a výhradně starostovi města panu Ing. arch. Janu Malíkovi.

 

Výpis z Usnesení Rady města Příbora č. 29/7/RM/2023 je přílohou materiálu.

Přílohy:
Příloha č.1: Průvodní dopis (Veřejná)
Příloha č.2: Usnesení RM-jmenování delegáta (Veřejná)