Logo
Určeno pro:Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.:5
Konané dne:24.05.2023
Materiál číslo:16
Název materiálu a návrh usnesení:
Přijetí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje
I. Zastupitelstvo města schvaluje

přijetí neinvestiční dotace ve výši 77 100 Kč poskytnuté Moravskoslezským krajem v rámci programu Podpora turistických informačních center v Moravskoslezském kraji v roce 2023 na projekt Informovaností ke zvýšení cestovního ruchu v Příboře.

II. Zastupitelstvo města schvaluje

smlouvu o poskytnutí dotace  v rámci programu Podpora turistických informačních center v Moravskoslezském kraji v roce 2023 na projekt Informovaností ke zvýšení cestovního ruchu v Příboře mezi Moravskoslezským krajem, se sídlem 28. října 117, 702 18  Ostrava a městem Příbor, se sídlem náměstí Sigmunda Freuda 19, 742 58  Příbor, ve znění přílohy č. 1.

Obsah předkládaného materiálu:
Důvodová zpráva:
Počet příloh: 1
Titul, jméno, příjmení:Podpis:
Předkládá:Ing. arch. Jan Malík
Schválil:Ing. Iveta Busková
Zpracoval:Ing. Iveta Busková
Právní konzultace:
Důvodová zpráva:

Odbor kultury, školství, sportu a cestovního ruchu zažádal Moravskoslezský kraj v rámci programu "Podpora turistických informačních center v Moravskoslezském kraji v roce 2023" o účelovou neinvestiční dotaci na projekt „Informovaností ke zvýšení cestovního ruchu v Příboře“.

Moravskoslezským krajem byla schválena dotace v plné požadované výši tj.  částka 77 100 Kč, což se jedná o 75 % skutečně vynaložených nákladů. Zbytek nákladů bude hrazen v rámci rozpočtu cestovního ruchu.

Dotace bude použita na nákup 2 roll-upů, anglický a polský překlad webu rodného domu Sigmunda Freuda a na tisk letáků.

Přílohy:
Příloha č.1: Návrh smlouvy o poskytnutí dotace (Veřejná)