Logo
Určeno pro:Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.:13
Konané dne:26.06.2024
Materiál číslo:13
Název materiálu a návrh usnesení:
Dodatek č.1 ke Smlouvě o spolupráci členů LBB ze dne 2. ledna 2024
I. Zastupitelstvo města schvaluje

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o spolupráci členů Lašské brány Beskyd (smluvní strany město Kopřivnice, město Příbor, město Štramberk, obec Hukvaldy a Kulturní dům Kopřivnice) jehož předmětem je změna odstavce 1) Článku III. Další smluvní ujednání.

Obsah předkládaného materiálu:
Důvodová zpráva:
Počet příloh: 1
Titul, jméno, příjmení:Podpis:
Předkládá:Ing. arch. Jan Malík
Schválil:Ing. arch. Jan Malík
Zpracoval:Ing. Filipová Lenka
Právní konzultace:
Důvodová zpráva:

Zastupitelstvo města Příbora schválilo na 9. zasedání dne 13.12.2023 smlouvu o spolupráci členů Lašské brány Beskyd (smluvní strany město Kopřivnice, město Příbor, město Štramberk, obec Hukvaldy a Kulturní dům Kopřivnice) týkající se spolupráce smluvních stran při rozvoji cestovního ruchu na území smluvních stran a při společném marketingu a propagaci na dobu určitou do 31.12.2025.

Na společném jednání členů LBB dne 14. 5. 2024 byla zástupcům všech čtyř měst představena nově vytvořená koncepce LBB, její nová vizuální identita, nové propagační materiály a nové návrhy v oblasti spolupráce na podpoře cestovního ruchu. Autorkou návrhů je nová „koordinátorka spolupráce LBB“ paní Čaníková.

Z důvodu změny koordinátora bylo na setkání členů LBB 14. 5. 2024 dohodnuto, že bude vytvořen dodatek č. 1 ke Smlouvě o spolupráci členů LBB, jehož předmětem je změna odstavce 1) Článku III. Další smluvní ujednání Smlouvy o spolupráci viz doložená příloha:

Přílohy:
Příloha č.1: Dodatek č.1 ke Smlouvě o spolupráci (Veřejná)